Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Tre nye Linde til Idé-Pro

Søgeord:

7. december 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

235 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Løfter og to stablere skal forbedre den interne logistik.

 

N.C. Nielsen har leveret tre kundetilpassede Linde-maskiner til den store og nyetablerede Idé-Pro afdeling i Glyngøre.

 

I Glyngøre råder Idé-Pro over 12.000 kvadratmeter produktion, montage og lager, og selskabet fremstiller alt fra små plastskruer, over COVID-19-visirer og til store støbeemner som bruges i ventilationssystemer til landbruget.

 

Løsningen til Idé-Pro blev tre Linde-maskiner i form af en Linde T20AP/131 palleløfter med lange gafler, en Linde L14AP/1173 stabler og en Linde L12/1172 stabler – alle fabriksnye og let modificerede modeller, der blev leveret direkte fra N.C. Nielsen i Balling. De eldrevne Linde-maskiner blev leveret med ekstraudstyr i form af et ekstra skiftebatteri og et strømudtag til stablerne, som forsyner en pc/skærm med strøm.

- Vi ser Linde-maskinerne som en vigtig medspiller i den interne logistik. Vi har et konstant flow af paller med råvarer, færdigvarer og forskellige materialer, der skal fragtes rundt i virksomheden over store afstande. Vi holder produktionsapparatet kørende i døgndrift fra søndag til fredag hver uge, hvilket stiller store krav til en velfungerende logistik på de indre linjer, siger fabrikschef Anders Nors fra Idé-Pro i Glyngøre.

 

Allround-arbejde

Linde-maskinerne betjenes af en håndfuld lager- og produktionsmedarbejdere, der håndterer den dyrebare last af prototyper og andre produkter – uanset om det skal på råvarelageret, hurtige transporter mellem støbemaskiner og montagehal eller kørsel med færdigpakkede paller til de ventende lastbiler.

 

Teknisk direktør Per T. Nielsen glæder sig over at kunne bidrage til at optimere lagerlogistikken i virksomheden.

- Vi glæder os altid over, når det går godt hos vores kunder. Vi kender Idé-Pro fra forskellige sammenhænge. Vi taler her om en meget innovativ og udviklingsorienteret virksomhed, som gerne investerer i ny produktionsteknologi og nyt udstyr for at udbygge forretningen. Vi er stolte over at yde vores bidrag til den fortsatte vækst hos en spændende virksomhed med store ambitioner, lyder det fra Per T. Nielsen. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk