Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Truckførere skaber ny modvægtstruck

Søgeord:

30. april 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

422 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Linde præsenterer H20-H35/1202.

 

N.C. Nielsen præsenterer den nye generation af Linde modvægtstruck: Linde H20-H35/1202. Den nye gaffeltruck med en løftekapacitet mellem 2,0 og 3,5 tons sætter nye tekniske standarder inden for produktivitet, brugervenlighed, dataoverførsel, alsidighed og ikke mindst sikkerhed, der

er uden sidestykke på markedet, lyder det fra Allan Nielsen, salgsdirektør i N.C. Nielsen.

 

- Sikkerhed er altid et fokuspunkt hos vores kunder. Den nye Linde modvægtstruck kommer med et meget højt sikkerhedsniveau og den perfekte balance mellem aktiv og passiv sikkerhed. Det er glædeligt at kunne tilbyde vores kunder så mange tekniske sikkerhedsegenskaber. Linde er og bliver en garant for maksimal sikkerhed i det daglige logistikarbejde, siger Allan Christensen.

 

Den nye Linde modvægtstruck er udviklet fra bunden og på baggrund af en omfattende forskning. Over tusind truckførere fra 26 lande verden over har givet værdifuldt input til Linde-ingeniørerne, som har omsat de mange synspunkter til nye designforbedringer, øget tilgængelighed, bedre udsyn, mere ergonomi og avancerede sikkerhedssystemer.

Linde H20-H35/1202 er designet med øget udsyn i form af smalle A-søjler, asymmetrisk mastprofil, armeret glastag og kabinedøre med glaspaneler. Det uhindrede udsyn er en væsentlig betingelse for hurtig, præcis og sikker truckkørsel – og dermed tager Linde endnu et væsentligt skridt i forhold til målet om at eliminere alle arbejdsulykker i materialehåndtering.

 

Til at modvirke utilstrækkelige lysforhold kan Linde H20-H35/1202 bestilles eller eftermonteres med forskellige belysningsmuligheder. Linde VertiLights oplyser det aktuelle arbejdsområde, LED Stripes indikerer køreretningen i enten rødt eller hvidt lys og Linde TruckSpot projekterer en advarselstrekant ud på gulvet bag trucken – alt sammen som en del af den aktive sikkerhed.

 

Som standard leveres Linde 1202/H20-H35 med Linde Curve Assist, der sænker farten ved kurvekørsel og Linde Load Assist-systemet, der regulerer tilt og løftehastighed hvis lasten for eksempel er placeret langt fremme på gaflerne. Som ekstra sikkerhed tilbydes Linde Safety Guard hjælpesystem, hvor truck og fodgænger kommunikerer trådløst i kritiske zoner og hastigheden på trucken sænkes automatisk.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk