Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Uniteam og Con-Linq i nyt samarbejde

Søgeord:

6. juli 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

288 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Tæt partnerskab om systemintegration.

 

Efter nogle frugtbare diskussioner indgår Uniteam ApS og Con-Linq ApS partnerskab for at skabe tæt samarbejde om systemintegration og gensidig forretningsudvikling. Samarbejdet giver Con-Linqs og Uniteams klienter adgang til en alt-i-en kombineret digital løsning. Derudover kan klienter udvide deres produktportefølje, mens den tilbyder online beregning og reservation af alle transportformer; sø-, luft-, vej-, ekspres- og pakketjenester.

 

Det skriver selskaberne i en skriftlig meddelelse.

 

Uniteam har siden 1986 udviklet transport- og lagerstyringssystemer. Styresystemet strømliner administrationen og det daglige arbejde for speditører, 3PL'er og linjeagenter og dækker moduler til økonomi, vej, hav, luftfragt, lager, indkøbsordrer, CRM, KPI Business Intelligence og tolderklæring.

 

- Jeg ser frem til at samarbejde med Con-Linq og præsentere bookingplatformen og nye kundevendte muligheder for vores kunder, siger Christian Høy, ejer og administrerende direktør i Uniteam Group.

Con-Linq fokuserer på digitalisering, automatisering af processer og kunderejsen. Selskabets fleksible løsning består af en white-label reservations- og bookingportal og automatiske takstopdateringer. Moduler, der gør det muligt for speditører at spare arbejdstid og øge top- og bundlinjen, siger Mark Kristensen, ejer og direktør hos Con-Linq:

 

- Vi tror på, at samarbejdet og integrationen med Uniteam Group vil hæve digitaliseringsbarren for speditører ved hjælp af vores alt-i-én-løsning. Online booking og fragtberegning er uundgåelig i det nuværende marked og en konkurrenceparameter for alle speditører. Derfor ser vi samarbejdet med Uniteam Group som en åbenbar mulighed for at levere komplette løsninger til speditionsindustrien, lyder det fra Mark Kristensen. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk