Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

UPS lancerer intelligente lagersystemer

Søgeord:

1. maj 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

433 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Ny teknologi skal understøtte kundernes fulfillment-behov.

 

Den amerikanske kurergigant UPS lancerer intelligent lagerteknologi.

 

Selskabets logistikdivision Supply Chain Solutions lancerede for nylig sammen med teknologivirksomheden Softeon det nye Warehouse Execution System (WES), der vil gøre indadgående transport og fulfillment hurtigere.

 

WES monitorerer i realtid kapacitet, krav til fulfillment, backlogs og status på arbejdskraft. Det gør UPS i stand til at identificere og løse potentielle forstyrrelser, før de opstår.

 

- WES giver UPS mulighed for bedre at udnytte vores globale lagernetværk og integrerede teknologi til at hjælpe vores kunder med at reducere kapital og forbedre service og hastighed over for slutkunderne. Vi kan også skabe tilpassede og nøglefærdige outsourcede fulfillment services for at imødekomme kundernes unikke forsyningskæde-behov, siger Philippe Gilbert, præsident hos UPS Supply Chain Solutions.

Implementeringen af WES er en del af UPS’ bestræbelser på at modernisere lagerdriften ved at udnytte autonome kapaciteter. UPS implementerer i den forbindelse Autonomous Mobile Robots (AMR) i flere af selskabets faciliteter. Herudover investeres i lagerteknologi som autonome køretøjer, automatiske sorteringssystemer og andre automatiseringsteknologier.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk