Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

UPS tester emballagesystem

Søgeord:

1. februar 2019  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

204 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Skal testes i New York og Paris i 2019.

 

UPS har i samarbejde med en række store produktionsvirksomheder og Terracycle udviklet et nyt innovativt system til genanvendelse, returnering og håndtering af forbrugernes emballage. Systemet, der har fået navnet Loop, vil blive testet i Paris og New York som første skridt mod fuld implementering på alle markeder.

 

Ifølge en skriftlig meddelelse gør Loop-systemet op med afhængigheden af engangsemballage til forbrugsprodukter. Forbrugerne vil blive tilbudt en bred vifte af produkter, skræddersyede i holdbar emballage for hvert brand. De leveres direkte hjem til kunderne og afhentes derefter, renses, genopfyldes og leveres på ny, lyder det.

 

Kate Gutmann, UPS Chief Sales and Solutions Officer:

 

- Innovation er nøglen til alt, som vi gør hos UPS, og vi er begejstrede for at hjælpe Terracycle med emballagedesign til Loop, og derudover bidrage med afhentning- og leverings service for Loop-kunder. Som førende inden for miljømæssig bæredygtighed og som forkæmper og katalysator for cirkulær økonomi ser UPS frem til at hjælpe Loop til live, siger hun.

Pilottests er planlagt i Paris og New York i 2019.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com