Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

UTA Edenred udvider LNG- og CNG-netværk

Søgeord:

25. april 2022  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

244 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Partnerskab med Gasum giver adgang til stationer i Norden.

 

UTA Edenred, der tilbyder mobilitetsservice i Europa, udvider sit netværk af stationer til flydende naturgas (LNG) og komprimeret naturgas (CNG) i Skandinavien via et partnerskab med Gasum Ltd. Partnerskabet giver UTA Edenred-kunder adgang til 17 Gasum-stationer i Sverige og 39 i Finland – hvor de sidste markerer, at Finland nu er en del af UTA's europæiske LNG- og CNG-acceptnetværk.

 

UTA's acceptnetværk for naturgas omfatter nu mere end 250 LNG-stationer i 12 lande og over 1.400 CNG-stationer i 21 lande i Europa. Carsten Bettermann, administrerende direktør hos UTA Edenred:

 

- Vi arbejder konstant på at udvide vores acceptnetværk via nye partnerskaber, så vi kan yde den bedst mulige service for vores kunder – uanset hvilke brændstof- og energityper de bruger til deres mobilitet. Aftalen med Gasum betyder en stor udvidelse af vores udbud af alternative brændstoffer i Skandinavien og giver os mulighed for første gang at servicere kunder i Finland med LNG og CNG.

- Vi er glade for at blive en del af UTA's acceptnetværk og for at byde chauffører med UTA-kort velkommen på Gasum-stationer, siger Juho Kurra, Business Development Manager Traffic hos Gasum.

 

- Partnerskabet giver større fleksibilitet til transportvirksomheder til at købe alternative brændstoffer, og det støtter vores vision om at gøre lavemissionsmobilitet tilgængelig for europæiske logistikvirksomheder.

 

/anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk