Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Vestas med ny ordre i Australien

Søgeord:

4. august 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

291 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Samarbejde med Global Power Generation i New South Wales.

 

I partnerskab med Global Power Generation, et datterselskab af det multinationale energiselskab Naturgy Group, har Vestas sikret sig en aftale på 58 MW for Crookwell 3 Wind Farm i New South Wales, Australien. Projektet omfatter 16 V126-3,45 MW vindmøller i driftsmode på 3,6 MW, som Vestas vil levere og installere.

 

- Som den største installatør og vedligeholder af vindmøller, både globalt og nationalt, er vi glade for, at kunder som Global Power Generation (Naturgy Group) fortsat vælger vores førende teknologi, markedserfaring og brede serviceløsninger, siger Purvin Patel, præsident for Vestas Stillehavsområdet.

 

- Global Power Generation (Naturgy Group) er en globalt værdsat kunde hos Vestas. Vi ser frem til at kæmpe for deres ambitiøse vision om bæredygtighed i Australien gennem den vellykkede levering af Crookwell 3 Wind Farm og vores resterende projekter, der er i gang, siger Peter Cowling, chef for Vestas Australien og New Zealand.

- Endnu en gang er Global Power Generation meget glad for at samarbejde med Vestas som OEM og langsigtet vedligeholdelsesudbyder for Crookwell 3 Wind Farm, siger Pedro Serrano, Chief Business Development Officer, Global Power Generation (Naturgy Group).

 

Levering af vindmøllerne forventes at finde sted i andet kvartal af 2022, hvor idriftsættelse påbegyndes i fjerde kvartal af 2022.

 

Crookwell 3 Wind Farm skal drive cirka 40.000 boliger og skabe omkring 95 arbejdspladser under opførelsen. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com