Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Virtuelt borgermøde om en fast Kattegat-forbindelse

Søgeord:

1. oktober 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

400 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Vejdirektoratet fortæller om det videre forløb.

 

Blandt andre Vejdirektoratet inviterer nu til det første af tre informationsmøder om en fast Kattegatforbindelse, hvor de vil orientere om den igangværende forundersøgelse.

 

Vejdirektoratet, Sund & Bælt og Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen er i øjeblikket i gang med at udarbejde en forundersøgelse af en fast Kattegatforbindelse. Arbejdet skal være færdigt med udgangen af 2021 og vil danne baggrund for, at der kan træffes beslutning om at igangsætte en VVM-undersøgelse af en fast Kattegatforbindelse, hvis der er politisk opbakning til det.

 

Mandag den 5. oktober inviterer Vejdirektoratet, Sund & Bælt og Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen borgerne til at følge med fra egen stue, når de holder virtuelt informationsmøde om en mulig fast forbindelse over Kattegat. Med fokus på Østjylland giver projektgruppen bag forundersøgelsen en status på den igangværende forundersøgelse og fortæller seerne om det videre forløb.

På grund af den usikre udvikling omkring corona afvikles informationsmødet virtuelt. I form og indhold kommer mødet dog til at ligne et fysisk informationsmøde, forstået på den måde, at der både vil være en fremlæggelse af status på projektet, information om proces og det videre forløb, samt mulighed for at stille spørgsmål til projektets fageksperter. Informationsmødet sendes live mandag den 5. oktober kl. 19-21.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk