Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Würth Truck Lease nu i Danmark

Søgeord:

27. februar 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

423 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Ønsker mere fokus på transport- og entreprenørbranchen.

 

Würth Leasing Danmark A/S introducerer Würth Truck Lease i Danmark med henblik på at give vognmænd, transportvirksomheder og entreprenører en uafhængig og branchekendt leasingpartner til finansiering af traditionelt materiel som lastbiler, trailere, kraner samt entreprenørmaskiner og varebiler.

 

Det skriver Würth i en skriftlig meddelelse.

 

Med introduktionen af Würth Truck Lease i Danmark ønskes i endnu højere grad at fokusere på transport- og entreprenørbranchen, som Würth koncernen i mange år har haft samarbejde med inden for blandt andet værkstedsudstyr, forbrugsmaterialer, værnemidler. Würth Truck Lease har igennem de seneste to år eksisteret som selvstændigt finansieringsselskab i Tyskland.

 

Finansiering af materiel til transport- og entreprenørbranchen er gennem tiden hovedsageligt sket som lån eller leasing i banken eller hos producenternes egne finansieringsselskaber. Würth Leasing Danmark A/S er et selskab i den globale industrikoncern Würth Group, og med Würth Truck Lease får virksomhederne nu mulighed for en samarbejdspartner, som ikke er ejet af en bank, og som ikke driver bankforretning og derfor ikke har interesse i at overtage kundernes bankengagement.

Det siger Jan Frank-Poulsen, administrerende direktør for Würth Leasing Danmark A/S:

 

- Som leasingselskab er vi uafhængig, hvilket betyder større frihed for den enkelte kunde. Ud over vores nuværende konsulent i Østdanmark Kim Hansen har vi i efteråret ansat Morten Toftbjerg, som kender branchen indgående. Det virker derfor helt naturligt for os at øge aktiviteterne på dette område. I Würth Leasing Danmark har vi siden opstarten i 2007 desuden ekspederet tusindvis af leasingaftaler via vores online forhandlerportal, hvilket giver os gode muligheder for også at kunne hjælpe forhandlere til at få effektueret et salg. Vi står derfor stærkt til at samarbejde med såvel den enkelte kunde som forhandleren, siger Jan Frank-Poulsen. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk