Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Webfleet giver indblik i brændstofforbrug

Søgeord:

19. oktober 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

160 gange

Læses i øjeblikket af:

0

”Green Your Fleet”-løsning støtter NGO i Tanzania.

 

For den danske transportbranche er det ikke længere nok at minimere CO2-udledningen. Flere og flere vognmænd er gennem de seneste år blevet mødt med krav om CO2-neutral transport, særligt fra deres store kunder.

 

Det erfarer Webfleet Solutions - tidligere TomTom Telematics, men i 2019 opkøbt af Bridgestone – der nu udvider sin it-løsning til flådestyringsværktøjet Webfleet med ”Green Your Fleet”.

 

På Green Your Fleet platformen beregner man med udgangspunkt i flådestørrelse og køretøjstyper et skøn over de årlige CO2-emissioner, baseret på det gennemsnitlige brændstofforbrug og kilometertal. Herefter udregner Green Your Fleet den mængde, der kræves for at udligne flådens kulstofemissioner.

Udligning af flådens kulstofemissioner via Green Your Fleet-platformen bygger på et langsigtet partnerskab mellem Webfleet Solutions og den internationale NGO Justdiggit, der gør tørt land grønt igen ved at inspirere og aktivere landmænd i Afrika og yde positivt påvirkning af klima, natur og mennesker.

- Bæredygtighed er en topprioritet for mange af vores kunder såvel som for vores egen virksomhed. Vores flådestyringsløsning Webfleet hjælper dem allerede med at reducere deres brændstofforbrug og kulstofemissioner med op til 25 procent. Green Your Fleet-platformen giver mulighed for at gå endnu længere og blive en del af vores miljøprogram med vores betroede partner Justdiggit, siger Thomas Schmidt, administrerende direktør for Bridgestone Mobility Solutions og administrerende direktør for Webfleet Solutions.

 

Via Justdiggit har Webfleet Solutions hidtil investeret i at gendanne et område i Tanzania fire gange større end centrum af Amsterdam, hvilket resulterer i 51.800 ton CO2, der er opsamlet ved at bringe over 130.000 træer tilbage. Initiativet tager ikke kun kulstof ud af luften, men påvirker også over 18.000 menneskers levebrød, sparer 700 mio. liter vand årligt og genopretter biodiversiteten, lyder det. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk