Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

YX og OK går sammen om nyt truck diesel anlæg

Søgeord:

4. december 2020  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

281 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Nyt anlæg øger kapacitet og forbedrer servicen.

 

YX Erhverv og OK slår nu pjalterne sammen i Køge, hvor de to olie- og energiselskaber sammen bygger nyt, topmoderne truck diesel anlæg. Det sker for at øge kapaciteten og forbedre servicen for kunderne, da begge selskaber har oplevet øget tilgang på sine eksisterende anlæg på transportcentret i Køge.

 

Begge selskaber har drevet truck diesel anlæg i Køge gennem de sidste 20 år.

 

- Vi er enormt glade for, at vi åbner et nyt truck diesel anlæg i Køge. Det har længe været et ønske at øge kapaciteten og dermed forbedre servicen for vores mange kunder i området. Køge er et trafikalt knudepunkt på Sjælland, hvor rigtig mange lastbiler hver dag lægger vejen forbi, siger Michael B. Hansen, driftsdirektør i YX Erhverv og fortsætter:

 

- Vi stod begge med en udfordring omkring kødannelse ved vores eksisterende anlæg i Køge. Derfor stod det lige for og gav mening for os begge at gå sammen om det nye, moderne anlæg.

Gearet til fremtiden

Det nye anlæg skaber samtidig et solidt fundament for fremtiden, lyder det fra markedschef hos OK, Henrik Dehn.

 

- Det har været en stor fordel at gå sammen med YX om at bygge en topmoderne anlæg. Begge selskaber har oplevet øget tilgang på de eksisterende stationer og har derfor behov for større kapacitet. Det er vigtigt for os, at vores kunder nemt kan komme til vores truck diesel stationer, som ligger strategisk placeret ved trafikale knudepunkter.

 

Michael B. Hansen og Henrik Dehn understreger begge, at samarbejdet udelukkende handler om at øge kapaciteten og serviceniveauet over for deres respektive kunder. Derudover er der allerede tænkt på den grønne omstilling, da det er besluttet, at der fra begge selskabers side kan tankes HVO Biodiesel fra åbningsdagen.

YX og OK deler adresse, men ikke kunder. Derfor kan kunderne også kun tanke ved det selskab, deres kort knytter sig til.

 

Det nye truck diesel anlæg i Køge er netop åbnet og er forbeholdt lastbiler, som skal sikre, at vognmænd og chauffører undgår kø ved pumperne. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com