Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

ZF slutter sig til Goodyear

Søgeord:

16. juni 2021  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

167 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Vil tilbyde forbedrede flådestyringsløsninger til erhvervslivet i hele Europa.

 

ZF annoncerede i dag, at de har indgået en langsigtet aftale med Goodyear, der forener ZF’s mærke Transics inden for avanceret flådestyrings (FMS) og Goodyears højeffektive dækportefølje og mobilitetsløsninger. Til at starte med vil ZF og Goodyear tilbyde europæiske erhvervskøretøjsflåder en integreret pakke af flåde- og dækstyringsprogrammer, der understøtter blandede flåder og flåder med mange forskellige mærker. Via en interoperabel og fleksibel løsning baseret på en enkelt telematikenhed, TX-TRAILERPULSETM, kan flåder få adgang til begge virksomheders tjenester og support, herunder Goodyears dækdata og fuld adgang til ZF’s Transics FMS-løsning, TX-TRAILERFITTM og TX-CONNECTTM.

 

- ZF’s samarbejde med Goodyear udnytter de to branchelederes ekspertise og omfattende kapacitet bag deres overbevisning om, at europæiske flåder og trailerentreprenører høster fordelene ved en alt-i-en flådestyringsløsning, siger Peter Bal, virksomhedsleder – Digital kundeservice, EMEA ved ZF’s afdeling for kontrolsystemer for erhvervskøretøjer.

- Vores evne til at levere en integreret løsning, med en reduceret investering i hardware, betyder at europæiske erhvervsflåder kan drage fordel af en enklere drift i deres bestræbelser på at øge effektiviteten, forbedre sikkerheden og øge sikringen af fragten. Systemet vil også hjælpe flåder med at opfylde de kommende EU GSR5-forskrifter, der gradvist fra juli 2022, kræver at tunge erhvervskøretøjer bliver udstyret med TPMS-systemer.

 

- Sammen med ZF vil vi tage et stort skridt i retning af at skabe yderligere resultater inden for transport, logistik, flådeoperatører og producenter, tilføjer Grégory Boucharlat, vicepræsident ved Commercial Europe hos Goodyear.

 

- Med en stærk differentiering inden for interoperable, proaktive dæk- og køretøjsstyringsløsninger og intelligente tjenester, fortsætter vi med at levere den nyeste, fremtidssikrede og skræddersyede support til vores kunder i hele Europa.

For at kunne give flåder en integreret flåde- og dækstyringsløsning vil ZF og Goodyear udnytte realtidsdata genereret fra alle mærker inden for bremsesystemer til trailere (T-EBS) og alle dæksensorer. Dette vil udstyre de fleste flådeoperatører og chauffører med smarte funktioner og en stor viden, de kan handle på. Disse er designet til at optimere vognparkens brug, mens den også hjælper med at forhindre trafikulykker og begrænser uplanlagt nedetid for køretøjet. For at imødekomme markedets efterspørgsel efter flere åbne og sømløst integrerede FMS-løsninger, vil samarbejdet udstyre flåder med de kombinerede fordele fra begge flådestyringstjenester og Goodyears højeffektive dækportefølje inden for erhvervskøretøjer.

 

De omfattende realtidsdata, der hentes fra trailerens indbyggede computer og dæk, der understøtter grønnere mobilitet, vil gøre flåder i stand til at optimere køretøjsbrugen, reducere brændstofforbruget og reducere CO2udledningen. Partnerne anslår, at samarbejdet kan opnå en udledningsreduktion på op til 2 tons CO2 pr. forbundne trailer. /anga.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com