Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

ITD-ros til Padborg-plan

Søgeord:

3. november 2014  |  

Læst i alt:

2707 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Byrådet i Aabenraa Kommune har vedtaget en helhedsplan for Padborg Erhvervsområde, og det skaber glæde hos ITD.

 

- Vi var med til at sætte processen i gang og har været med undervejs, så derfor er det også glædeligt, at planen nu er vedtaget, siger Anders Jessen, chefkonsulent hos ITD.

Kort fortalt går planen ud på, at der på hver side af motorvejen gennem Padborg skal være store erhvervsområder, hvor specielt lastbilchaufførerne og lastbilerhvervet kommer i fokus. Området skal forskønnes og faciliteterne være i top.

 

Et løft for alle

Hver dag kører 4.500 lastbiler ud og ind af Padborg på vej mod deres destinationer. 4.000 mennesker er derudover beskæftiget med transport i Padborg.

- Når så mange mennesker hver dag benytter faciliteterne i Padborg, er det naturligt for os at udvikle området til glæde og gavn for alle, forklarer Anders Jessen, der også håber, at fremtidens Padborg kan være med til at løfte hele branchen.

- Hvis alle føler sig godt modtaget, er jeg også helt sikker på, at de vil passe godt på sig selv, hinanden og Danmark på deres videre færd, uddyber Anders Jessen om baggrunden for, at ITD har involveret sig i arbejdet.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com