Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

ITD Arbejdsgiver runder 100 medlemmer

Søgeord:

26. april 2018  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

174 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Over 100 virksomheder er nu medlemmer af ITD Arbejdsgiver.

 

 

Vognmænd, transport- og logistikvirksomheder er glade for at være medlemmer af ITD Arbejdsgiver. Sådan lyder meldingen fra ITD, der på brancheorganisationens generalforsamling kunne berette, at antallet af medlemsvirksomheder nu for første gang nåede op over 100.

Medlemsfremgangen glæder ITD’s bestyrelsesformand Gert Jakobsen, der er er formand for ITD Arbejdsgiver.

 

- ITD Arbejdsgiver og Krifa har lavet en mindstelønsoverenskomst, og jeg er sikker på, at den er forklaringen på de mange medlemmer. For overenskomsten giver blandt andet mulighed for, at dele af lønnen kan forhandles lokalt til gavn for både medarbejdere og ledelse. Samtidig har overenskomsten en rigtig god pensionsordning, siger han.

Medlemstallet blev fremlagt på ITD Arbejdsgivers ordinære generalforsamling tirsdag den 24. april i Fredericia. I år var der ikke valg til bestyrelsen, men grundet vedtægterne skete der alligevel en udskiftning i bestyrelsen. Niels Juul Nielsen erstatter Poul Henrik Schou som næstformand i foreningen.

Positiv medarbejdertilfredshed

Der blev naturligvis kigget tilbage på det forgangne års arbejde, og et af hovedpunkterne var rapporten God Arbejdslyst, som ITD (Arbejdsgiver) og Krifa udgav i januar 2018.

 

Lastbilchauffører, disponenter, lagermedarbejdere og andre, der arbejder i vejgodstransportbranchen hos ITD’s medlemmer, har en højere arbejdslyst end gennemsnittet af danskere. På en skala fra 0 til 100 ligger medarbejdernes arbejdslyst på 76 point. Det er lidt højere end danskernes gennemsnitlige arbejdslyst, som ligger på 74 point.

 

- Det var i forvejen vores opfattelse, at folk er glade for at arbejde i vejgodstransportbranchen. Men det er rigtig dejligt at få sat tal på, at arbejdslysten hos de ansatte i ITD’s medlemsvirksomheder er høj og faktisk højere end danskernes gennemsnitlige arbejdslyst, siger Trine Schiørring Plesner, der er direktør for ITD Arbejdsgiver.

De to mest afgørende faktorer for arbejdslysten hos både ITD-medlemmers medarbejdere og den gennemsnitlige dansker er, at arbejdet giver mening, og at vi mestrer vores job.

 

Rapporten er nu bredt ud i branchen, så man kan arbejde endnu mere målrettet med trivslen og arbejdslysten i virksomhederne.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk