Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

ITD støtter DM for transportlærlinge

Søgeord:

22. maj 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2263 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Rundt regnet 60 chauffør- og lagerlærlinge fra hele landet er blevet udtaget til at deltage i årets store begivenhed inden for transportområdet: DM for transportlærlinge.

Rundt regnet 60 chauffør- og lagerlærlinge fra hele landet er blevet udtaget til at deltage i årets store begivenhed inden for transportområdet: DM for transportlærlinge.Det foregår lørdag den 24. maj hos EUC Syd i Aabenraa fra kl. 10.00-16.00. Arrangør er Transportens Uddannelsesråd (TUR) og ITD er i år gået aktivt ind i arrangementet som hovedsponsor.

 

-Vi får brug for endnu flere dygtige chauffører i fremtiden. Vi vil gerne være med til at fortælle, at det både er sjovt og udfordrende at være chauffør. Og det er samtidig et vigtigt job, for samfundet ville jo gå helt i stå uden lastbiler, siger Nikolaj Stig Nielsen, der er kommunikationschef i ITD.

 

-Gennemsnitsalderen for de danske lastbilchauffører er steget gennem de senere år, og vi har en stor opgave i at trække unge ind i erhvervet fremover. DM er et rigtigt godt arrangement, som kan stimulere interessen, siger Nikolaj Stig Nielsen

-Næsten al godstransport foregår med lastbiler i Danmark. Vores budskab er, at det ikke er lige meget, hvordan transporterne bliver udført. Det skal gøres med glæde og engagement – og frem for alt skal det gøres professionelt, slutter Nikolaj Stig Nielsen.

 

DM deltagerne dyster i en række specialdiscipliner inden for lager- og chaufførområdet.

/mb
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com