Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

ITD debatterer på Folkemødet

Søgeord:

17. juni 2016  |  

Læst i alt:

617 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Forholdene for vejgodstransport i fokus.

I år debatterer ITD, Brancheorganisation for den danske vejgodstransport, med en lang række danske organisationer og virksomheder samt EU-Kommissionen. Ambitionen er at sætte fokus på vilkårene og udfordringerne for den danske vejgodstransport.

 

- På Folkemødet drøfter vi de brede samfundsmæssige dagsordner og forsøger at indgå i debatter, der kan åbne folks øjne for den virkelighed, transport- og logistikbranchen står over for. Vores afsæt er vores medlemmers dagligdag. Et andet vigtigt aspekt for os i forbindelse med Folkemødet er at vedligeholde og opdyrke vores dialog med andre organisationer og virksomheder, siger Kaspar Wederkinck Olesen, pressechef i ITD.

 

I en række debatter skal ITD blandt andet diskutere, hvordan den danske transportsektor får de bedste vækstbetingelser. ITD indgår i denne sammenhæng i debatter med VELUX, Dansk Byggeri, Danske Havne, Ystad Havn, Vindmølleindustrien og Danmarks Rederiforening.

Men det er ikke kun vækst, som er på dagsordenen i de debatter, som ITD indgår i. Konsekvenserne af den nuværende flygtningesituation og betydningen for transportsektoren er også på tapetet. Fordelt på to debatter vil ITD sammen med blandt andet EU-Kommissionen, Dansk Flygtningehjælp og Europabevægelsen sætte fokus på, hvordan flygtningestrømmene kan have betydning for transporten af gods i Europa, men også diskutere, hvorvidt flygtninge er en ressource eller belastning for samfundet.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com