Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

ITD-direktør tildeles IRU-post

9. november 2015  |  

Af Claus Warncke

Med i finanskommission 1. januar 2016.

Jacob Chr. Nielsen, administrerende direktør i vejgodstransportens brancheorganisation ITD er udpeget som medlem af den betydningsfulde finanskommission under IRU i de kommende to år. Det skete ved den globale transportorganisation IRU’s generalforsamling i Geneve.

Direktøren indtager dermed posten som ét af fem udpegede medlemmer i den centrale finanskommission i IRU, International Road Transport Union. Det var IRU’s bestyrelse, der fredag annoncerede udpegelsen ved organisationens generalforsamling i Geneve.

 

- Jeg er meget stolt over at få tildelt dette sæde. Det er vigtigt, at den danske transportsektor sidder med, der hvor de vigtige beslutninger træffes i forhold til at udstikke retningslinjerne for den globale transportsektor. Jeg ser frem til at rådgive IRU’s bestyrelse om organisationens økonomi og planer for fremtiden, siger Jacob Chr. Nielsen.

Pladsen i IRU’s finanskommission anses som værende en vigtig post i IRU’s organisation, som globalt set er den mest indflydelsesrige politiske interesseorganisation for vejgodstransport. Det er således her mange af fremtidens linjer for den globale transports fremtid drøftes og udstikkes.

 

- Jeg mener, det er yderst vigtigt, at den professionelle danske vejgodstransportsektor markerer sig i diskussionen af et stadig mere internationalt transportmarked. Jeg ser derfor frem til at sidde tæt på beslutningsprocessen og komme med indspil baseret på den viden, jeg sidder inde med i forhold til det europæiske marked og ikke mindst i forhold til innovationen og udviklingen i transport- og logistiksektoren. Det er vigtigt for udviklingen af den globale vejgodstransport, siger Jacob Chr. Nielsen.

Sædet i finanskommissionen gælder for 2016 og 2017 og danskeren tiltræder sin nye post 1. januar 2016.

IconIcon

Søgeord:

Læst i alt:

657 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com