Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

ITD-direktør tildeles IRU-post

Søgeord:

9. november 2015  |  

Læst i alt:

660 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Med i finanskommission 1. januar 2016.

Jacob Chr. Nielsen, administrerende direktør i vejgodstransportens brancheorganisation ITD er udpeget som medlem af den betydningsfulde finanskommission under IRU i de kommende to år. Det skete ved den globale transportorganisation IRU’s generalforsamling i Geneve.

Direktøren indtager dermed posten som ét af fem udpegede medlemmer i den centrale finanskommission i IRU, International Road Transport Union. Det var IRU’s bestyrelse, der fredag annoncerede udpegelsen ved organisationens generalforsamling i Geneve.

 

- Jeg er meget stolt over at få tildelt dette sæde. Det er vigtigt, at den danske transportsektor sidder med, der hvor de vigtige beslutninger træffes i forhold til at udstikke retningslinjerne for den globale transportsektor. Jeg ser frem til at rådgive IRU’s bestyrelse om organisationens økonomi og planer for fremtiden, siger Jacob Chr. Nielsen.

Pladsen i IRU’s finanskommission anses som værende en vigtig post i IRU’s organisation, som globalt set er den mest indflydelsesrige politiske interesseorganisation for vejgodstransport. Det er således her mange af fremtidens linjer for den globale transports fremtid drøftes og udstikkes.

 

- Jeg mener, det er yderst vigtigt, at den professionelle danske vejgodstransportsektor markerer sig i diskussionen af et stadig mere internationalt transportmarked. Jeg ser derfor frem til at sidde tæt på beslutningsprocessen og komme med indspil baseret på den viden, jeg sidder inde med i forhold til det europæiske marked og ikke mindst i forhold til innovationen og udviklingen i transport- og logistiksektoren. Det er vigtigt for udviklingen af den globale vejgodstransport, siger Jacob Chr. Nielsen.

Sædet i finanskommissionen gælder for 2016 og 2017 og danskeren tiltræder sin nye post 1. januar 2016.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com