Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

ITD: Farvel til profileringsbevidst minister

Søgeord:

30. januar 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2304 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Med Pia Olsen Dyhrs afgang som transportminister siger transportbranchen farvel til en minister, der i løbet af sine kun fem måneder i ministerstolen fik markeret sig synligt og effektivt udadtil.

Med Pia Olsen Dyhrs afgang som transportminister siger transportbranchen farvel til en minister, der i løbet af sine kun fem måneder i ministerstolen fik markeret sig synligt og effektivt udadtil.På vejtransportens område efterlader Pia Olsen Dyhr sig dog flere åbne spørgsmål på de indre linjer.

 

- Hun har gjort sig meget populær i chaufførkredse og skabt store forventninger om bedre tider og ordnede forhold i et transporterhverv, hvor internationaliseringen giver udfordringer. De forventninger bliver det nu op til andre at indfri, siger ITD’s adm. direktør Jacob Chr. Nielsen.

 

Pia Olsen Dyhr fik i efteråret gennemført en række bødestramninger for lastbilvognmænd. Hensigten var at forhøje bøderne for udenlandske lastbilers ulovlige indenrigskørsel, men danske vognmænd kom til at betale med langt højere bødestigninger end de udenlandske kolleger.

- Forløbet omkring bødeforhøjelserne var uskønt, og Pia Olsen Dyhr udviste ikke just fleksibilitet og lydhørhed over for branchens saglige argumenter. Her afslørerede hun en tankegang, der lå tættere på Enhedslisten og fagbevægelsen end midten af dansk politik, siger Jacob Chr. Nielsen.

 

Pia Olsen Dyhr nævnes nu fra flere sider som en mulig formandskandidat i SF.

 

- Ingen tvivl om at Pia Olsen Dyhr er en politiker med et stort potentiale. Hun er meget profileringsbevidst og målrettet. Om hun er velegnet som formand i SF, må vi hellere lade SF’erne afgøre, slutter Jacob Chr. Nielsen..

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com