Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

ITD klar med uddannelser

Søgeord:

16. august 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2280 gange

Læses i øjeblikket af:

1

17 forskellige kurser og fyraftensmøder, online-kurser efter behov samt chaufførkurser i samarbejde med otte forskellige AMU-kursuscentre er tilbuddet til den danske vognmandsbranche i ITD’s nye kursuskatalog, som netop er udkommet.

17 forskellige kurser og fyraftensmøder, online-kurser efter behov samt chaufførkurser i samarbejde med otte forskellige AMU-kursuscentre er tilbuddet til den danske vognmandsbranche i ITD’s nye kursuskatalog, som netop er udkommet.Kurserne henvender sig til de danske vognmænd og deres medarbejdere og er åbne for såvel medlemmer som ikke-medlemmer af ITD.

 

Blandt de nye tilbud er helt nye kurser om, hvordan man som vognmand byder ind på offentlige udbud samt om konkurrenceret og kontrakter.

 

Viden styrker bundlinjen

 

- Viden og professionalisme er en forudsætning for at begå sig som vognmand på et åbent og frit marked. Vores kursustilbud skulle gerne styrke den enkelte vognmand i den hårde konkurrence og bane vejen for en bedre bundlinje, siger ITD’s uddannelsesansvarlige Anders Jessen.

Der er også mere velkendte emner som køre- og hviletid, farligt gods, cabotageregler og lastsikring på programmet. Et grundkursus i virksomhedsøkonomi kan ligeledes erhverves, ligesom ITD tilbyder et helt åbent kursus, hvor deltagerne selv bestemmer indholdet.

 

Introduktion

 

Til nye vognmænd og ansatte i branchen tilbyder ITD et introduktionskursus til branchen, hvor de mest almindelige regler, markedsforhold og vilkår bliver gennemgået.

 

Uddannelse er et af de servicetilbud, som ITD har valgt at satse stort på fremover. Således etablerer ITD og Danske Speditører nu et fælles uddannelsesråd for at koordinere initiativerne og sikre det danske transporterhverv de bedst mulige og mest tidssvarende uddannelsestilbud.

 

- Transport, konkurrence og uddannelse hører sammen. De virksomheder, der står stille og undlader at opdatere deres viden, har sværere ved at overleve. Den tendens vil kun blive stærkere fremover. Derfor er uddannelse så vigtig for os, siger Anders Jessen.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com