Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

ITD mødte Vestager

Søgeord:

24. januar 2018  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2293 gange

Læses i øjeblikket af:

0

ITD drøftede vejpakke med EU-kommissær Margrethe Vestager.

 

De pågående vejpakkeforhandlinger i EU var på dagsordenen, da ITD tirsdag den 23. januar 2018 mødtes med EU’s konkurrencekommissær Margrethe Vestager.

 

Forhandlingerne om EU's vejpakke er i fuld gang, og i den anledning mødtes ITD med EU’s konkurrencekommissær Margrethe Vestager i Bruxelles.

 

På mødet fremlagde ITD blandt andet sin store bekymring for Kommissionens forslag i vejpakken om at lade internationale transporter være omfattet af udstationeringsdirektivet. ITD præsenterede også Margrethe Vestager for den deklaration, hvor ITD har samlet organisationer fra 18 EU-medlemslande imod udstationering på internationale transporter.

 

- Vi er glade for at få mulighed for at bringe vores bekymringer for dele af vejpakken videre til Margrethe Vestager, så hun er klædt på til de interne drøftelser om emnet i Kommissionen. Vi oplevede en positiv og lydhør kommissær, som interesserede sig for transportbranchens vilkår i Europa og for fair konkurrencevilkår i branchen, siger administrerende direktør i ITD, Carina Christensen.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk