Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

ITD promoverer transportkontoret

Søgeord:

5. december 2017  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

294 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Unge skal opdage kontorjobbene, lyder det.

Brancheorganisationen ITD lancerer en ny promoveringsvideo, der skal få unges øjne op for et job i transportbranchen. Ikke for at tiltrække unge til en karriere som lastbilchauffør, som der ellers gøres store indsatser for - denne gang er det transportfunktionerne på kontorerne, der skal slås et slag for.

 

- Der findes en lang række andre uddannelsesmuligheder og arbejdsfelter i virksomhederne på kontoret. Det er lige fra disponent, logistikassistent, speditør med flere, og mulighederne skal nu frem i lyset, lyder det i en skriftlig meddelelse fra ITD, hvor uddannelsesansvarlige Jørgen Smed uddyber:

 

- Det er vigtigt for virksomhederne, at de mange uddannelsesmuligheder er nogle, som de unge kender til. For vi står over for store udfordringer med at få arbejdskraft, og derfor skal vi gøre en ekstra indsats, siger Jørgen Smed.

Med promoveringsvideoen fortæller ITD om tre forskellige job i forskellige virksomheder. Videoen skal bruges sammen med andet relevant materiale over for unge i folkeskolens overbygning og på erhvervsuddannelser samt på job- og karrieremesser, lyder det fra ITD, der linker til videoen fra sin hjemmeside.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk