Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

ITD’s Årsdag byder på prominente talere

Søgeord:

6. april 2018  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

202 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Brancheorganisation vil inspirere medlemsvirksomheder til vækst.

EU-ekspert, prorektor Lykke Friis og Kim Jong Andersen, direktør i EY Advisory Services, er to af de personer, som deltagerne kan møde på ITD’s Årsdag lørdag den 14. april 2018.

 

Derudover er transportpolitikerne Rasmus Jarlov (K), Hans Christian Schmidt (V) og Henrik Brodersen (DF) samt direktørerne fra de tre nominerede virksomheder til Danish Transport Award på scenen.

 

ITD’s Årsdag 2018 inspirer til vækst og sætter fokus på betingelserne for vækst, så ITD’s medlemmer kan få meget med hjem fra mødet, der finder sted lørdag den 14. april 2018 fra klokken 14 til 16 på Odeon i Odense.

 

Europa – hvad så nu? Det hedder indlægget, som EU-ekspert, prorektor Lykke Friis giver til deltagerne. Hun kommer med et ”helikopterblik” på EU’s mange udfordringer så som politisk krise i Tyskland, flygtningekrisen og Brexit.

Kim Jong Andersen, direktør i EY Advisory Services, vil i indlægget Vækst gennem digitalisering fortælle, hvilke tendenser man skal holde øje med, og hvad der skal til for at kunne kapitalisere på dem. De fleste danske virksomheder har uanset størrelse og branche i dag hidtil usete muligheder for at skalere deres forretning og nå op på en langt mere stejl og lønsom vækstkurve ved at investere helhjertet i både ny teknologi og nye kompetencer.

 

Hvordan sikres gode rammer og vilkår for transporterhvervet? Og hvilke udfordringer og muligheder ser transportpolitikerne Rasmus Jarlov (K), Hans Christian Schmidt (V) og Henrik Brodersen (DF) for vejgodstransporten i Danmark.

 

Og så kommer direktørerne fra AVAS, Skaks og Thortrans på scenen for at fortælle om deres vækstrejse og give gode tip og råd til, hvad der kan skabe vækst. De tre virksomheder er nominerede til Danish Transport Award, der uddeles senere på dagen.

ITD’ Årsdag styres af journalist og tidligere tv-vært Mette Walsted Vestergaard.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk