Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

ITD’s erhvervspolitiske chef fratrådt

Søgeord:

18. juni 2015  |  

Læst i alt:

1119 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Årsagen er angiveligt " generel uenighed om linjen i det erhvervspolitiske arbejde".

Som led i en fælles aftale med ITD er Nikolaj Stig Nielsen pr. omgående fratrådt jobbet som erhvervspolitisk chef i ITD.

Årsagen er generel uenighed om linjen i det erhvervspolitiske arbejde.

 

- Vi føler, der mangler en gensidig forståelse for retningen og samarbejdsformen omkring det erhvervspolitiske arbejde imellem Nikolaj Stig Nielsen og ITD’s bestyrelse, siger ITD’s formand Gert Jakobsen.

 

ITD’s adm. direktør Jacob Chr. Nielsen ser den erhvervspolitiske chefs fratræden som en logisk konsekvens af de uenigheder, der er opstået.

 

- Personligt har jeg haft et gnidningsfrit samarbejde med ham i de fem år, vi har arbejdet tæt sammen, men det er klart, at det ikke kan fungere fremadrettet uden fælles fodslag om retningen og samarbejdsformen i forhold til vores bestyrelse, siger Jacob Chr. Nielsen.

- Jeg har haft nogle supergode år i ITD, som har rykket sig markant, mens jeg har været med ombord. Fremgangen er sket takket være dygtige kolleger og input fra medlemmerne. Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke alle de spændende og rare mennesker, jeg har haft kontakt med undervejs, siger Nikolaj Stig Nielsen.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com