Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

ITD sætter sikker trafik og lastbiler på skoleskemaet

Søgeord:

14. november 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2255 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Naur Sir skole uden for Holstebro fik i dag besøg af politi og en lastbil på 40 tons, da skolen satte fokus på trafiksikkerhed.

Naur Sir skole uden for Holstebro fik i dag besøg af politi og en lastbil på 40 tons, da skolen satte fokus på trafiksikkerhed.Politiet startede dagen med en trafikkontrol rundt om skolen, hvor lovlydige trafikanter fik rundstykker med på vej. ITD delte smarte refleksveste ud til skolens elever og tilhørende børnehave. Dagen sluttede af med at samle hele skolen i lastbiltraileren.

 

Naur Sir Skole ligger på strækningen mellem Holstebro og et stort industrianlæg. Derfor har skolen særlig stor respekt for store køretøjer, som eleverne ser hver dag til og fra skole. På den baggrund har skolen kontaktet ITD for at få hjælp til at sætte trafiksikkerhed på skoleskemaet.

 

- Vi har en særlig forpligtelse til at hjælpe med at holde fokus på trafiksikkerhed. Derfor bakkede vi projektet op med seje gule refleksveste, og vores medlemsvirksomhed IAT sendte et vogntog ud til skolen, så eleverne kunne opleve sådan en tæt på. Normalt kommer man jo ikke så tæt på en lastbil, som eleverne havde mulighed for i dag, siger Nikolaj Stig Nielsen, kommunikationschef i ITD.

Elever fra Naur Sir skole var bevæbnet med friske rundstykker til dygtige forældre, som overholdte færdselsloven. Politiet var også på pletten og bevæbnet med bødeblok til forældre, der havde glemt sikkerhedssele eller talte i mobiltelefon.

 

Så pædagogikken også virkede på de voksne ”lømler”.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com