Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

ITD samler 48 ligesindede

Søgeord:

29. juni 2018  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

294 gange

Læses i øjeblikket af:

0

Vil forhindre, at internationale transporter omfattes af udstationeringsdirektivet.

 

49 organisationer fra 24 forskellige EU-medlemslande har nu skrevet under på ITD’s deklaration, som skal forhindre nye EU-regler, hvor internationale transporter omfattes af udstationeringsdirektivet.

 

Tilslutningen til ITD’s deklaration er accelereret inden for de seneste måneder, hvor yderligere 23 europæiske organisationer har skrevet under, siger brancheorganisationen.

 

- Det er et meget stærkt samlet budskab, som ITD sammen med 48 andre organisationer nu sender til EU's regeringer og Europa-parlamentarikerne i den afgørende fase af vejpakkeforhandlingerne. Fælles for os alle er, at vi er imod Kommissionens forslag om udstationering på internationale transporter. EU-Kommissionens forslag vil være en meget stor administrativ byrde for virksomhederne. Samtidig vil det være nærmest umuligt for myndighederne at kontrollere og håndhæve. I ITD er vi meget tilfredse med, at så mange europæiske organisationer nu arbejder sammen med os for at undgå, at grænseoverskridende transporter underlægges uhensigtsmæssige regler for udstationering. Det giver os et stærkt afsæt for at påvirke beslutningstagerne, siger Carina Christensen, administrerende direktør i ITD.

En liste over samtlige underskrivende organisationer kan ses på ITD’s hjemmeside.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk