Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

ITD skifter ud i bestyrelsen

Søgeord:

24. februar 2016  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

1190 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Salg af ERA-transport er udslagsgivende.

ITD skifter ud i bestyrelsen. Inge-Merete Koch, ERA-transport A/S udtræder af bestyrelsen, da hun har solgt sin virksomhed. Nyt medlem er Christian S. Madsen fra S. Chr. Sørensen A/S i Skodborg

 

Salget af ERA-transport A/S er sket som et naturligt generationsskifte for Inge-Merete Koch og Jørgen Rasmussen, som har drevet virksomheden i fællesskab i mere end 30 år.

 

- Inge-Merete har gennem de seneste år lagt mange kræfter i sit arbejde for ITD og ikke mindst i etableringen af ITD-A. Hun har været en kompetent og vellidt repræsentant for branchen og har med sit store kendskab til transportbranchen været med til udviklingen af ITD i en positiv retning. Det skal hun have en stor tak for, siger Gert Jakobsen, bestyrelsesformand i ITD.

Ind i ITD’s bestyrelse træder nuværende suppleant og direktør Christian S. Madsen fra virksomheden S. Chr. Sørensen A/S, Skodborg. Christian S. Madsen har tidligere siddet i ITD’s bestyrelse.

 

- Det er en gammel kending, vi får med på holdet igen. Christian besidder en række kvaliteter og erfaringer, som vi er sikre på vil bidrage til ITD’s fortsatte arbejde. Derfor glæder det mig også, at han har valgt at takke ja til at indtræde i bestyrelsen, siger Gert Jakobsen.

 

Udskiftningen i bestyrelsen sker med virkning fra i dag.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com