Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

ITD styrker Kbh-kontor

Søgeord:

6. januar 2015  |  

Læst i alt:

2690 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Public Affairs og events styrkes.

Brancheorganisationen for dansk vejgodstransport har ansat to nye medarbejdere til kontoret på Vesterbrogade i København.

Afdelingen Erhvervspolitik & Kommunikation nyder dermed godt af Karen Roiy og Signe Mie Jensen, sidstnævnte som erstatning for Malene Vitus Østergaard, der efter tre et halvt år hos ITD nu arbejder hos Medicon Valley Alliance i Ørestaden.

 

Plus på public affairs

Karen Roiy bliver omdrejningspunkt for at udvikle ITD´s erhvervspolitiske aktiviteter og for at opbygge kontoret i København.

Hun har en kandidatgrad i statskundskab fra 2006 og kommer fra en stilling som chefkonsulent i Dansk Arbejdsgiverforeningen, hvor hun har arbejdet med public affairs. De seneste tre år har hun været udstationeret i Bruxelles.

Med den baggrund har hun et godt kendskab til både dansk og europæisk rammelovgivning på arbejdsmarkedsområdet og et stort politisk netværk i såvel København og Bruxelles.

Ny eventmager

Signe Mie Jensen kommer som ny projektleder til at stå for ITD’s store eksterne events. Hun har været konsulent i Praktiserende Tandlægers Organisation med ansvar for projekter inden for kommunikation og politik.

Hun har en uddannelse i politisk kommunikation og ledelse fra CBS.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com