Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

ITD tager skarp afstand fra fusk

Søgeord:

11. maj 2017  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

535 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Bevidst snyd med eksport af affald er uacceptabelt.

Ukorrekt håndtering af elektronikaffald var på dagsordenen, da P1 Morgen satte fokus på snyd i affaldssektoren. ITD, der repræsenterer en lang række transportvirksomheder, som dagligt transporterer og indsamler affald, har ikke kendskab til systematisk fusk blandt sine medlemmer, men tager skarpt afstand, hvis der er tale om bevidst snyd med affaldshåndtering.

 

- Utilsigtede fejl i håndteringen af affald kan forekomme, men det er selvfølgelig fuldstændigt uacceptabelt, hvis der bevidst fuskes med eksport af affald fra Danmark. Det er først og fremmest til skade for miljøet. Derudover forringer omgåelsen af reglerne konkurrencevilkårene for de virksomheder, der troligt overholder den gældende lovgivning, siger Lasse Kristoffersen, politisk konsulent i ITD.

 

Vejgodstransportens brancheorganisation støtter op om det konstruktive samarbejde med myndighederne samt det fortsatte kontrolarbejde og myndighedernes dialogbaserede tilgang, der har til formål at forebygge utilsigtede fejl ude i virksomhederne.

- Affaldsområdet er tungt reguleret med mange regler, så vi er meget tilfredse med, at myndighederne generelt går i dialog med virksomhederne. Det er til gavn for alle parter, at reglerne bliver fulgt korrekt, så eventuelle fejl i håndteringen og transporten af affald mindskes, siger Lasse Kristoffersen.

 

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com