Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

ITD vedtager etiske retningslinjer

Søgeord:

12. april 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2312 gange

Læses i øjeblikket af:

1

ITD’s generalforsamling vedtog ved dagens generalforsamling et sæt etiske retningslinjer for medlemmerne.

ITD’s generalforsamling vedtog ved dagens generalforsamling et sæt etiske retningslinjer for medlemmerne.Det forpligter at tegne et positivt billede udadtil. Derfor har ITD’s bestyrelse gennem et stykke tid arbejdet på at udvikle et forslag til overordnede etiske retningslinjer for ITD’s medlemmer.

 

Retningslinjerne definerer ud fra seks overskrifter de forventninger, som andre kan have til alle medlemmer af ITD. Retningslinjerne blev vedtaget på dagens generalforsamling.

 

Argumentet er, at skønhed kommer som bekendt indefra. Derfor er det vigtigt med en løbende konstruktiv diskussion af, hvad vi står for moralsk og etisk – i ITD såvel som på tværs af hele erhvervet.

 

- Alle har et ansvar. Det, der for alvor rykker branchens image opad, er, når vi alle sammen erkender det ansvar og holder sammen om at løfte det hver eneste dag, sagde Jacob Chr. Nielsen blandt andet som motivation for de nye retningslinjer.

De etiske retningslinjer omhandler blandt andet krav om, at medlemmerne driver deres forretning på markedsvilkår, sikrer et ordenligt arbejdsmiljø, og at virksomhedens chauffører tager hensyn andre trafikanter.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com