Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

ITD: Velkommen til tre nye ministre

Søgeord:

3. maj 2018  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

218 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Brancheorganisationen ITD hilser regeringens tre nye ministre velkommen.

 

Lars Løkke Rasmussen præsenterede i går  sine tre nye ministre, der nu indtræder i regeringen. Iværksætteren Tommy Ahlers, der også er medlem af regeringens Disruptionråd, bliver uddannelses- og forskningsminister. Eva Kjer Hansen bliver ny minister for fiskeri, nordisk samarbejde og ligestilling. Ny miljø- og fødevareminister bliver Jakob Ellemann-Jensen.

 

- I ITD vil vi gerne sige tillykke og velkommen til de tre nye ministre. Vi ser frem til et godt samarbejde på de områder, hvor vi har fælles berøringsflader og interesser. Det gælder jo især på forsknings- og innovationsområdet, hvor Tommy Ahlers nu kommer ind med et frisk pust direkte fra erhvervslivet, siger Carina Christensen, administrerende direktør i ITD.

Inspiration

Tommy Ahlers var hovedtaler på ITD’s medlemsmøde i oktober, og her gav han ITD’s medlemmer inspiration og stof til eftertanke i forhold til at tænke teknologi og digitale løsninger ind i udviklingen af transport- og logistikvirksomhederne.

 

Vi er rigtig glade for, at der kommer en minister med stor praktisk viden og erfaring inden for innovation og digitalisering. Transport- og logistikbranchen er nok den branche, der står foran de største udfordringer i forhold til disruption. Derfor vil vi meget gerne tænkes ind i fremtidens innovationsplaner, og vi vil også kunne bidrage med viden og konstruktive forslag. Vi har allerede inviteret os selv til kaffe hos den nye forskningsminister, fortsætter Carina Christensen.

ITD har gennem mange år haft et godt samarbejde med Eva Kjer Hansen, som ud over at have stor erfaring som minister også kommer fra Sønderjylland. Senest aflagde hun ITD et besøg i forbindelse med ITD’s generalforsamling i april. Stort tillykke til Eva Kjer Hansen, som nu er tilbage i regeringen. Også et stort tillykke til Jakob Ellemann-Jensen, der nu indtager sin første ministerpost i Miljø- og Fødevareministeriet. ITD ser frem til samarbejdet.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Adelgade 85A, 1.
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 19999181

Via mail

 

mail@dtmedier.dk