Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

ITD’er genvalgt til teknisk tillidspost

Søgeord:

17. marts 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2255 gange

Læses i øjeblikket af:

1

ITD’s chefkonsulent Jørn-Henrik Carstens fortsætter som vicepræsident for den tekniske kommission CIT under den internationale vognmandsorganisation, IRU.

ITD’s chefkonsulent Jørn-Henrik Carstens fortsætter som vicepræsident for den tekniske kommission CIT under den internationale vognmandsorganisation, IRU.Dermed er ITD centralt placeret i de internationale diskussioner om vægte og dimensioner, energibesparelser, bremsekrav, lastsikring, sikkerhedsudstyr m.v.

 

- Gennem udvalget har vores medlemmer mulighed for at få indflydelse på de vigtige tekniske beslutninger i det internationale lovgivningsarbejde, siger Jørn-Henrik Carstens.

 

CIT står for ”The IRU International Commission on Technical Affairs”, og meget af arbejdet foregår via FN-systemet, fx bremser og sikkerhedsudstyr.

 

- Vi gør vores stemme gældende på mange tekniske områder og er i tæt kontakt med myndigheder og producenter. Det overordnede mål er at få så effektive og miljøvenlige lastbiler som muligt, påpeger den genvalgte vicepræsident.

Som præsident blev Mårten Johansson fra Sveriges Äkeriföretag genvalgt. Ligesom Jørn-Henrik Carstens er han valgt for en ny toårig periode.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com