Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Itella åbner for e-handel til Rusland

Søgeord:

30. juni 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2263 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Itella Logistics er i øjeblikket ved at udvikle en løsning, der giver virksomheder nye muligheder for at markedsføre sig og sælge varer på det russiske marked.

Itella Logistics er i øjeblikket ved at udvikle en løsning, der giver virksomheder nye muligheder for at markedsføre sig og sælge varer på det russiske marked.Den nordiske logistikvirksomhed er sammen med tekstilvirksomheden Balmuir begyndt at teste den tjeneste, der skal give de russiske forbrugere mulighed for at købe Balmuirs produkter i en online butik rettet mod russiske købere.

 

Itella har designet butikken og deltager også i markedsføringen af testprodukter, håndtering af ordrer og oplagring af produkter og logistik – herunder toldbehandling.

 

Aku Happo, vice præsident i Itellas afdeling for e-handel:

 

- Vi ønsker at hjælpe virksomheder med at komme ind på det russiske marked. Der er mange særlige forhold, der gør sig gældende i forhold til russisk fortoldning, sprogbarrierer, og så videre. Ideen med vores koncept er at styre e-handel over grænsen som en samlet tjeneste, så virksomheder kan koncentrere deres indsats om deres kernekompetencer, siger han. /

anga
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com