Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Itella fortsætter i Skandinavien

Søgeord:

20. august 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2264 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Transport-Tidende kunne i sidste uge skrive, at logistikkoncernen Itella - der er ejet af det finske postvæsen - skifter navn til Posti. Men det er kun tilfældet for det finske selskab. Itella fortsætter i Danmark, Norge, Sverige, de tre baltiske lande og Rusland.

Transport-Tidende kunne i sidste uge skrive, at logistikkoncernen Itella - der er ejet af det finske postvæsen - skifter navn til Posti. Men det er kun tilfældet for det finske selskab. Itella fortsætter i Danmark, Norge, Sverige, de tre baltiske lande og Rusland.Det altomfattende navneskifte fremgik af en pressemeddelse fra Itella i Finland. Men Transport-Tidende har efterfølgende modtaget en præcisering:

 

Den 1. januar 2015 skifter den finske del af Itella Corporation navn til Posti Group Corporation. Fremover vil Posti betjene både forbrugere og forretningskunder under ét navn for derigennem at forbedre kundeoplevelsen og for at tydeliggøre virksomhedens identitet som en finsk post-, logistik-, og e-handelsvirksomhed .

 

Ved en ekstraordinær generalforsamling blev det besluttet at ændre navnet fra Itella Corporation til Posti Group Corporation.

Itella i Danmark, Norge, Sverige, Rusland og Baltikum fastholder dog navnet Itella.

 

- Posti er en velkendt og respekteret finsk virksomhed som har eksisteret i 375 år. Vi er stolte af vores rødder og i dag bygger vi videre på det nye Posti som en moderne, kundeorienteret serviceudbyder, siger Heikki Malinen, President og CEO.

 

Itella fik sit nuværende navn i 2007 i forbindelse med en større internationalisering, hvor man ekspanderede i otte nye lande. Her var størstedelen af forretningen logistik, og fokus var i langt mindre grad på posten. Posti fortsatte dog sideløbende med at servicere privatforbrugerne i Finland. Derfor opererer Itella Corporation også i dag med to navne i Finland; Itella Logistics, som varetager alle typer logistikløsninger og Posti som sørger for omdelingen af post og aviser. Fra årsskiftet vil virksomheden kun have ét navn i Finland; Posti Group Corporation.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com