Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Itella skifter navn til Posti

Søgeord:

13. august 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2438 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Den statsejede finske post- og logistikkoncern Itella skifter navn til Posti Group Oyj, er det netop besluttet på en ekstraordinær generalforsamling.

Den statsejede finske post- og logistikkoncern Itella skifter navn til Posti Group Oyj, er det netop besluttet på en ekstraordinær generalforsamling.I 2007 skiftede virksomheden navn til Itella for at imødekomme den øgede fokus på at drive forretning i udlandet. Men Itella har hele tiden opereret under navnet Posti i forhold til virksomhedens finske privatkunder. Derfor er navnet ikke ukendt for finnerne, fortæller Heikki Malinen, Itellas administrerende direktør:

 

- Posti er et traditionelt og respekteret finsk brand, der har tjent finnerne med værdighed i 375 år. Vi er stolte af vores rødder, og i dag lancerer vi det nye Posti som en moderne, kundeorienteret tjenesteudbyder af høj kvalitet, siger han.

Ny vision

Heikki Malinen tilføjer, at navnet Itella ikke har virket efter hensigten, men tværtimod har betydet betydelige højere omkostninger. En negativ effekt på bundlinien, der har bevirket, at koncernen de sidste par år har set sig nødsaget til kraftigt at slanke organisationen.

Derfor er navneskiftet også en del af en vision hen imod 2020, der skal styrke koncernens identitet som post-, logistik- og online serviceudbyder.

 

Navneskiftet får virkning fra 1. januar 2015./

anga
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com