Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

ITS 2018 åbner mandag

Søgeord:

14. september 2018  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

133 gange

Læses i øjeblikket af:

1

København vært for 25. ITS World Congress.

 

Når København på mandag inviterer til ITS World Congress 2018, bliver det et kig ind i fremtidens intelligente transportløsninger. Til kongressens mange sessioner kan besøgende blandt andet høre om transportens rolle i Københavns mål om at blive CO2-neutral i 2025, hvad ITS kan gøre for at fremme cykeltrafikken, samt hvordan man kan inkludere borgerne i udviklingen af ny teknologi.

 

ITS verdenskongressen er den største internationale kongres for intelligente transportsystemer (ITS), der ventes at samle mere end 4.000 delegerede, 10.000 besøgende og 400 udstillere i Bella Center fra 17. til 21. september i år.

 

Det er ERTICO – ITS Europe, der ejer kongressen, som turnerer rundt i verden og kommer til Europa hvert tredje år og arrangeres i samarbejde med Europa-Kommissionen, ITS America og ITS Asia-Pacific.

Quality of Life

Hovedtemaet i København vil være ”ITS – Quality of Life”, fordi verdenskongressen skal fremvise de nyeste ITS-løsninger og give konkrete bud på, hvordan løsningerne skaber bedre livskvalitet for trafikanter og borgere. Løsningerne skal give svar på nogle af tidens mest påtrængende udfordringer som klima, luftkvalitet, urbanisering, trængsel og trafiksikkerhed.

 

ITS World Congress 2018 er et enestående udstillingsvindue for nye danskudviklede transportløsninger, forskningsresultater, teknologisk ekspertise samt produkter og services fra danske virksomheder. Samtidig er kongressen et afsæt til at sætte klima, erhverv og grøn vækst på dagsordenen, og den forventes at bidrage til nye arbejdspladser.

 

Ambitionen er, at ITS-løsninger vil bidrage til at skabe levende, sunde og grønne byer ved at forbedre mobiliteten og trafiksikkerheden samt mindske CO2-udslippet. København har et mål om at blive CO2-neutral i 2025, og for at indfri målet har Københavns Kommune et stort fokus på at implementere ITS i praksis.

Kongressen er bygget op om et fagligt program, en demonstrationsdel med test af ny ITS-teknologi og udstillingsdelen i Bella Center med danske og internationale virksomheder.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com