Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

ITS World Congress 2018

Søgeord:

2. juli 2018  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

268 gange

Læses i øjeblikket af:

1

I september 2018 er Københavns Kommune vært for den 25. ITS World Congress.

ITS verdenskongressen er den største internationale kongres for intelligente transportsystemer (ITS), der ventes at samle mere end 4.000 delegerede, 10.000 besøgende og 400 udstillere i Bella Center fra 17. til 21. september i år.

Det er ERTICO – ITS Europe, der ejer kongressen, som turnerer rundt i verden og kommer til Europa hvert tredje år og arrangeres i samarbejde med Europa-Kommissionen, ITS America og ITS Asia-Pacific.

 

Quality of Life

Hovedtemaet i København vil være ”ITS – Quality of Life”, fordi verdenskongressen skal fremvise de nyeste ITS-løsninger og give konkrete bud på, hvordan løsningerne skaber bedre livskvalitet for trafikanter og borgere. Løsningerne skal give svar på nogle af tidens mest påtrængende udfordringer som klima, luftkvalitet, urbanisering, trængsel og trafiksikkerhed.

 

ITS World Congress 2018 er et enestående udstillingsvindue for nye danskudviklede transportløsninger, forskningsresultater, teknologisk ekspertise samt produkter og services fra danske virksomheder. Samtidig er kongressen et afsæt til at sætte klima, erhverv og grøn vækst på dagsordenen, og den forventes at bidrage til nye arbejdspladser.

Sunde og grønne byer

Ambitionen er, at ITS-løsninger vil bidrage til at skabe levende, sunde og grønne byer ved at forbedre mobiliteten og trafiksikkerheden samt mindske CO2-udslippet. København har et mål om at blive CO2-neutral i 2025, og for at indfri målet har Københavns Kommune et stort fokus på at implementere ITS i praksis.

 

Kongressen er bygget op om et fagligt program, en demonstrationsdel med test af ny ITS-teknologi og udstillingsdelen i Bella Center med danske og internationale virksomheder.

Nyhed for iværksættere

Som noget helt nyt på en verdenskongres vil der være et særligt område for iværksættere med titlen Area C – Startup Connector. Her vil nystartede og mellemstore virksomheder få mulighed for at fremvise deres bud på fremtidens løsninger inden for ITS. Der er plads til 30 lovende startups, og deadline for ansøgning er 11. juli.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com