Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Iveco Aarhus får ny ejer

Søgeord:

15. juni 2015  |  

Læst i alt:

956 gange

Læses i øjeblikket af:

1

I.M. Jensen & Bache, med afdeling i Padborg og Kolding, overtager Ivecos afdeling i Aarhus.

Nu skal der tages markedsandele i det tunge Lastbilsegmentet, lyder meldingen fra I.M. Jensen & Bache, der 22. juni overtager Ivecos afdeling på Bredskiftevej i Aarhus.

 

Salget sker som led i Ivecos strategi om at styrke forhandlerne gennem større distrikter og øget volumen. Samtidig vil I.M. Jensen & Baches betydelige styrke inden for lastbilssegmentet løfte Aarhus-afdelingen, der traditionelt har haft sin styrke inden for varebils-segmentet.

 

- I.M. Jensen & Bache har gennem de senere år haft en betydelig vækst og demonstreret deres ekspertise inden for lastbilssegmentet. Derfor er det en glæde at kunne overdrage Ivecos Aarhus-afdeling til netop dem. Jeg er overbevist om, at I.M. Jensen & Bache både vil kunne udbygge den succes, Aarhus-afdelingen har inden for varebils-segmentet og samtidig tage markedsandele inden for lastbilssegmentet, siger administrerende direktør i Iveco North Europe & Baltics, Lars Beck.

På hjemmebane

Den mangeårige Padborg-virksomhed, I.M. Jensen, blev i 2011 overtaget af den erfarne bilmand Michael Bache og to lige så erfarne medarbejdere, Karsten Johansen og Flemming Johansen.

Forretningen blev hurtigt vendt fra underskud til betragteligt overskud – og i 2014 åbnede de tre ejere en helt ny forretning i Kolding. Nu er turen så kommet til Aarhus, der er hovedejer Michael Baches hjemmebane. Af sine mere end 30 års erfaring i branchen har han opsamlet de 20 i Aarhus.

 

- Jeg har et stort netværk i området fra min tid som forhandler i Aarhus, så vi ser frem til fuldt ud at udnytte den mulighed, Iveco har givet os ved at lade os overtage en veldrevet afdeling netop her. Det er glædeligt at opleve, at de gode resultater vi har opnået i Padborg og Kolding kaster nye muligheder af sig – både for os og for Iveco, siger Michael Bache, administrerende direktør i I.M. Jensen & Bache.

Erfaringer med

Hvor I.M. Jensen & Baches Padborg-afdeling primært er fokuseret på salg af lastbiler til udenlanske kunder, er Kolding-afdelingen fokuseret på hjemmemarkedet for både vare- og lastbiler. Erfaringerne fra begge afdelinger vil Michael Bache tage med sig til Aarhus.

 

- Medarbejderne i Iveco Aarhus har skabt rigtig god forretning, med salg af Daily-varebiler og Eurocargo-lastbiler, og den ser vi meget frem til at samarbejde om at fastholde og udbygge. Samtidig vil vi ud over netværket kunne bidrage med en solid erfaring inden for lastbiler, som vi forventer at udbygge betragteligt i de kommende år.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com