Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Iveco klar til udrykning i Vejen

Søgeord:

31. juli 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2267 gange

Læses i øjeblikket af:

1

I samarbejde med Beredskabsinspektør Arne Christensen fra Vejen Brand og Redning har LKJ Biler i Vejen netop opbygget og leveret et ny udrykningskøretøj til Vejen Brand og Redning.

I samarbejde med Beredskabsinspektør Arne Christensen fra Vejen Brand og Redning har LKJ Biler i Vejen netop opbygget og leveret et ny udrykningskøretøj til Vejen Brand og Redning.Bilen er en Iveco Daily 65C17 EEV Doka bygget op med ruf, lift, spil i fronten og – naturligvis - alle reglementerede blink og arbejdslygter.

 

Bilen havde fra fabrikken alu-lad og dette har dannet basis for den videre opbygning.

 

Beredskabsinspektør Arne Christensen fra Vejen Brand og Redning siger:

 

- Vi kender allerede Iveco Daily fra andre afdelinger og ved, at den passer perfekt til vores behov for en bil, der er både god, solid og driftsikker. Vi får altid god behandling hos LKJ i Vejen og kender værkstedet, hvor de både er lydhøre overfor vores behov og altid klar med professionel rådgivning. Det betyder, at vi i den nye Iveco Daily har fået en løsning, der er 100 % skræddersyet til vores behov.

Det nye udrykningskøretøj skal blandet andet benyttes i Vejen og omegn, hvis der er behov for at transportere tunge pumper ud ved store nedbørsmængder eller – som det var tilfældet for nylig – hvis et plejehjem står uden strøm og har brug for en generator.

 

Bilen er solgt af Kim Frederiksen fra LKJ Biler i Vejen.

 

På billedet ses Beredskabsinspektør Arne Christensen fra Vejen Brand og Redning.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com