Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Jagttrofæ i fødselsdagsgave

Søgeord:

10. juni 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2264 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Der var højt humør under teltdugen, da ITD-direktør Jacob Chr. Nielsen markerede sin 40 års fødselsdag.

Der var højt humør under teltdugen, da ITD-direktør Jacob Chr. Nielsen markerede sin 40 års fødselsdag.Der var masser af ros, humor og hjertevarme i talerne til Jacob Chr. Nielsen i anledning af hans 40 års fødselsdag, der blev markeret i et telt ved FDE Center i Padborg fredag.

 

Medarbejderne diskede blandt andet op med en trucker-sketch, forhenværende transportminister Hans Chr. Schmidt kunne berette om en lastbilbranche ”uden filter”, når budskabet skulle ud, og såvel ledelses- og bestyrelsesrepræsentanter konstaterede, at Jacob Chr. Nielsen forstod ikke kun at holde sig selv i gang, men såmænd også hele ITD – og transportbranchen.

 

Direktør for Danske Busvognmænd, Steen Bundgaard, der ”deler” kontor med ITD i København kunne konstatere, at Jacob Chr. Nielsen ikke havde den samme jagttrofæ-samling i Padborg, som hans kollega, Erik Østergaard, havde på Grønningen i København. Men det rådede han bod på, idet han fra pålidelig kilde vidste, at Jacob Chr. Nielsen som skoleelev havde ”nedlagt” en mus.

- Den har været nedfrosset siden da og er nu blevet udstoppet af en konservator, så du nu har dit første jagttrofæ, sagde Steen Bundgaard og præsenterede en udstoppet mus til direktør-kontoret på Lyren.

 

Jacob Chr. Nielsen kvitterede på vanlig humoristisk vis for taler og gaver, blandt andet ved at konstatere, at ”ja, jeg holder mig godt”, og han lovede derfor også, at holde transportbranchen oppe på stikkerne: Vi er først lige begyndt, konstaterede han.

 

I Danmarks Transport-Tidendes omtale af fødselsdagen, skrev vi forleden, at Jacob Chr. Nielsen næppe kommer til at holde sin 50 års fødselsdag i ITD-regi, da han inden den tid vil være headhuntet til et andet job.

Selv var han dog sikker på, at han også ville være i Padborg om ti år. Så sikker, at Jacob Chr. Nielsen og redaktør Gwyn Nissen på stedet indgik et væddemål: Taberen skal løbe fra Padborg til Aabenraa – eller omvendt…om ti år.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com