Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Journalist til Danske Transport Medier

Søgeord:

3. februar 2015  |  

Af Lars Myrup Lassen

Læst i alt:

1338 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Jobopslag: Danske Transport Medier søger en journalist til at dække den danske branche for vejgodstransport - online og på tryk.

Dit primære arbejdsområde bliver vores online journalistik, som er delvist baseret på abonnement-betaling. Du er uddannet journalist, produktiv, initiativrig, fleksibel og i stand til at opdyrke egne nyheder, der kan være med til at sætte den den nyhedsmæssige dagsorden i branchen.

Ud over at levere egenproducerede daglige nyheder til nettet er du også med til at sortere, prioritere og redigere i den daglige strøm af nyheder og informationer fra branchen.

Ud over den daglige nyhedsjournalistik bliver der indimellem også mulighed for at lave reportager, features, og portrætter til de trykte udgaver.

Danske Transport Medier er et uafhængigt mediehus. Arbejdspladsen ligger i Skanderborg.

Send din ansøgning senest 23. februar – evt. vedlagt eksempler på dit arbejde – til chefredaktør Rasmus Haargaard på rasmus@lastbilmagasinet.dk.
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Rasmus Haargaard på mail eller på tlf. 43 58 45 33 eller mobil 40 18 80 96.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com