Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Jørgen Egeskov takkede af

Søgeord:

10. maj 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2288 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Efter syv år som bestyrelsesformand i DTL holdt en rørt Jørgen Egeskov sin sidste formandsberetning på weekendens generalforsamling.

Efter syv år som bestyrelsesformand i DTL holdt en rørt Jørgen Egeskov sin sidste formandsberetning på weekendens generalforsamling.Hotel Comwell i Kolding dannede i weekenden rammen for Dansk Transport og Logistiks (DTL) generalforsamling 2014, og årets møde markerede det sidste for Jørgen Egeskov som formand i brancheforeningens bestyrelse.

 

- Men det er ikke min sidste generalforsamling, det er ikke et farvel til DTL og ikke til jer. Det er heller ikke et farvel til livet som vognmand. Jeg er glad for at være vognmand. Det har jeg altid været. Og jeg kan slet ikke forestille mig andet, sagde Jørgen Egeskov, der også driver Vamdrup Specialtransport.

Svar på fremtidens udfordringer

DTL har de sidste par år mistet medlemmer til finanskrisen og konkurrenten ITD, og Jørgen Egeskov fokuserede i sin sidste formandsberetning især på, hvordan DTL kan generobre de tabte medlemmer.

- Jeg tror, at nogle af de forandringer vi oplever i DTL og i branche de her år kræver nøje overvejelser. Flere koncentrerer sig om lige præcis dét, de ser en umiddelbar gevinst i. Sammenhold, forpligtende interessevaretagelse og langsigtede behov glider i baggrunden – til fordel for umiddelbare og nære behov. Det er en del af tiden, tror jeg, sagde Jørgen Egeskov, der i syv år har stået i spidsen for vognmændene.

Den afgående formand præsenterede herefter en tre-trins raket af konkrete fokuspunkter som svar på udfordringerne:

 

- For det første har vi mange konkrete tilbud og medlemsfordele, vi kan tilbyde medlemmerne. Dernæst vil vi i højere grad orientere os mod ligesindede og fællesinteresser. Vi skal også hæve blikket og yderligere styrke vores alliancer uden for landets grænser, sagde Jørgen Egeskov og nævnte som eksempel DTL’s samarbejde med NLF - Norske Lastebileier-Forbund, SÅ Sveriges Åkeriföretag og finske SKAL om etableringen af NLA – Nordic Logistics Association.

Jørgen Egeskov sluttede af med at rose DTL’s medlemmer, der ifølge organisationens seneste konjunkturundersøgelse fokuserer stadigt mere på trafiksikkerhed.

 

- 82 procent af virksomhederne arbejder eller overvejer at arbejde mere med trafiksikkerhed. Det er flot!, sluttede formanden.

 

Jørgen Egeskov modtog i marts ridderkorset af Dannebrogsordenen. /anga

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com