Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Jyske Finans leverer hjulene

Søgeord:

15. december 2014  |  

Af Claus Warncke

Læst i alt:

7309 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Professionel sparring øger trygheden omkring anskaffelse af nyt materiel.

Når du overvejer, om vognparken skal tilføjes en ny lastbil eller andet transportmateriel, øger professionel sparring trygheden omkring beslutningen.


Jyske Finans bidrager her med specialiseret viden inden for finansiering af transportbranchens materiel. Det gælder såvel strategi som økonomi, hvor finansieringsselskabet har stor føling med tendenser og udviklingen i branchen.
Driftsøkonomi, udskiftningsplan og finansieringsramme er basale elementer, som skal være på plads, når vognmændene driver forretning. Men nok så vigtigt er det overordnede perspektiv.

Solidt fundament
- Inden man kaster sig ud i et nyt projekt, er der en lang række spørgsmål, man bør stille sig selv: Hvem er det, jeg skal køre for? Skal der bruges standard- eller specialudstyr til opgaven? Kan jeg komme af med specialudstyret efterfølgende? Har jeg indhentet tilpas mange tilbud fra forskellige leverandører til at sikre, at jeg vælger det bedste? Hvad er tidsperspektivet – taler vi måneder, halve eller hele år? Hvor mange ressourcer skal jeg afsætte? Ved at stille sig selv disse spørgsmål kommer vognmanden hele vejen rundt om investeringen med hensyn til cashflow, afskrivning og indtjening – og ikke mindst om den risiko, som vognmanden påtager sig.
Sådan forklarer salgschef Jørgen V. W. Kristensen, Jyske Finans, der ofte har oplevet, at små og mellemstore transportvirksomheder er tilbøjelige til at glemme det overordnede perspektiv.


Jørgen V. W. Kristensen:
- Ved at huske, og tage højde for, det overordnede perspektiv dannes fundamentet for en fornuftig forretning. Hos Jyske Finans er vi klar til at gennemgå både strategi, budget og investeringskalkule i samarbejde med vognmanden, så han får et solidt fundament under fødderne.

Også drift…
Jyske Finans specialiserer sig i anlægsfinansiering, og kendskabet til de mange forhold i den danske transportbranche er veludbygget gennem mange års erfaring. 


Selskabet ønsker ikke alene at hjælpe med finansieringen af nyt udstyr til vognmanden. Fra salgskontorer i Silkeborg, Aalborg og Roskilde er Jyske Finans’ transportspecialister også klar til at tale driftsøkonomi, udskiftningsplan, finansieringsramme og alt, hvad kunderne ellers har behov for finansiel sparring på.


- Vi deltager løbende i organisationsarrangementer og transportmesser for at være ajour med alt, hvad der rører sig inden for transportbranchen. Uanset vi taler gods- eller persontransport, ved vi altså, hvilket farvand vognmændene manøvrerer i, tilføjer Jørgen V. W. Kristensen.

Vigtig finansierings-ramme
Vigtigheden af at få etableret en finansieringsramme til fremtidige investeringer kan salgschefen i Jyske Finans ikke understrege nok. Ifølge Jørgen V. W. Kristensen kan en sådan ramme nemlig spare vognmanden for mange penge:


- Enhver ved, at man opnår den bedste pris, når man samler sine investeringer i puljer. Ved at få etableret en finansieringsramme, kan man slå til, når de gode tilbud er der – og samtidig slippe for at skulle kigge på økonomien, hver eneste gang man står over for en ny investering.

Fakta Jyske Finans
Et af Danmarks største selskaber inden for transportfinansiering, ejet af Jyske Bank, leverer bl.a. finansiering af maskiner og materiel inden for transport, landbrug, entreprenør og industri. Salgskontor i Silkeborg, Aalborg og Roskilde.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com