Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Kögel: Flot salg over EU-gennemsnit

26. februar 2015  |  

Af Claus Warncke

Fremgang i salg overstiger EU's gennemsnit.

 

Med et registreret salg på noget over 173.000 trailere i Europa sidste år er det europæiske trailermarked vokset 8 procent i 2014.

Kögel, Europas tredjestørste trailerproducent med hovedafdeling i tyske Burtenbach, har derfor haft et godt år, da producentens salg er steget hele 19 procent, altså væsentligt over markedets gennemsnit.

 

Kögel er fortsat Europas tredjestørste trailerproducent, og virksomheden melder, at den samtidigt har forkortet afstanden til de to andre store konkurrenter i toppen af branchen – og yderligere øget afstanden til nummer fire.

 

Ifølge registreringstal fra Federal Motor Transport Authority solgte Kögel 12,5 procent flere trailere i Tyskland i 2014 i forhold til året før. Det italienske marked har også udviklet sig positivt for mærket, der er vokset næsten 5 procent sidste år. Kögel solgt her 524 trailere, mere end en tredobling af salget fra året før.

Kögel forbedrer også sin position i mange andre lande. Eksempelvis i Østrig, hvor markedsandelen er vokset til 12,7 procent i 2014.

Thomas Heckel, Kögels administrerende direktør forklarer, at væksten i markedsandele blandt andet skyldes selskabets nye salgsstruktur, som producenten fortsætter med at udvikle – med forventning om yderligere vækst på salget.

IconIcon

Søgeord:

Læst i alt:

1064 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com