Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

K + N: Stor pharma-aftale

Søgeord:

31. maj 2017  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

621 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Britisk vejdistribution for GSK.

Schweiziske Kuehne + Nagel og GlaxoSmithKline (GSK) udvider samarbejdet med ny indenrigs distributionskontrakt i Storbritannien.

 

Det oplyser selskaberne i en skriftlig meddelelse.

 

GlaxoSmithKline er en af verdens største medicinalkoncerner, og K + N har netop sikret en aftale om at håndtere det store selskabs indenrigs vejdistribution i hele Storbritannien i de næste fem år.

 

Marcus Bennett, landechef for Kuehne + Nagel UK:

 

- Efter den vellykkede indsættelse af luft- og søfragt-operationer i Kuehne + Nagel i løbet af 2016, som en del af end-to-end partnerskabet med GSK, er vi meget glade for at blive tildelt vejdistributionen - særligt i Storbritannien, hvor GSK’s rejse begyndte. Med forståelsen af de udfordringer, der møder kunderne, og de stigende standarder for gennemførelse, der er krævet i branchen, tilbyder vi GSK skræddersyede løsninger, der giver en konkurrencemæssig fordel gennem effektivitet i forsyningskæden, siger Marcus Bennett og fortsætter:

- Dette udvidede partnerskab vil gøre GSK i stand til fortsat at udvikle og levere deres services, hvilket medfører fortsat global vækst via effektiv distribution af deres forbruger- og sundhedsprodukter i hele Storbritannien. Det nye samarbejde fremhæver Kuehne + Nagels fortsatte engagement i pharma- og sundhedssektoren, hvilket er af strategisk vigtighed for os og styrker vores position som markedsledende, siger Marcus Bennett.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com