Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Kalundborg-motorvejen klar til indvielse

Søgeord:

21. august 2013  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2259 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Trafikanterne i Nordvestsjælland har fået sig et nyt stykke motorvej.

Trafikanterne i Nordvestsjælland har fået sig et nyt stykke motorvej.Vejdirektoratets arbejde med at omdanne de første 6,5 kilometer af Skovvejen ved Holbæk til motorvej er gennemført og vejen taget i brug af trafikanterne. Nu mangler bare den officielle indvielse, og den tager den nye transportminister Pia Dyhr Olsen sig af tirsdag den 27. august.

 

-Vejen vil gøre hverdagen lettere for både erhvervslivet, de mange pendlere og den lokale trafik i området. Samtidig er sikkerheden på strækningen forbedret i kraft af at bl.a. en række kryds er nedlagt. Det synes jeg er godt, siger Pia Olsen Dyhr.

 

Ud over transportministeren vil også Vejdirektoratets direktør Per Jacobsen og Holbæks borgmester Søren Kjærsgaard tale ved indvielsen.

Opgraderingen til motorvej betyder, at strækningen Elverdam-Regstrup på Skovvejen skifter navn til Kalundborgmotorvejen.

 

Vejdirektoratets projektleder Christian Tolderlund fortæller, at en af de markante ændringer ved vejen er at de tre tidligere vejkryds nu er væk. Den ene krydsende vej er ført over motorvejen, den anden vej er ført under og den tredje har fået ændret sit forløb, så den nu fører op til det nye tilslutningsanlæg.

 

-Ved at fjerne den direkte udkørsel til vejen og sætte autoværn op i midterrabatten har vi skabt en mere sikker vej for trafikanterne og øget fremkommeligheden for de mange, der færdes på den hver dag, siger Christian Tolderlund.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com