Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Kalundborg opruster på containere

Søgeord:

7. juni 2017  |  

Af Anders Per Gajhede

Læst i alt:

768 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Har ansat "Container Marketing Manager".

Kalundborg Havn gik ind på containermarkedet i 2012 ved at oprette Kalundborg Container Terminal sammen med Schultz Shipping, og nu er det Kalundborg Havns erklærede strategiske mål at opnå en markedsandel på 25 procent af containermarkedet på Sjælland.

 

Med ambitionen om at få en større bid af det sjællandske containermarked har Kalundborg havn ansat 48-årige Mikael Knudsen som ”Container Marketing Manager”.

 

Mikael Knudsen er bosat i Kalundborg, er uddannet søfragtspeditør og har tidligere været ansat hos Samson Transport, Blue Water Shipping og Freja Transport. En af Mikael Knudsens vigtigste opgaver er at identificere modsatrettede flows af containere, så importcontainere, der returneres, bliver afsat til eksportører til udgående last. Målet er altså at undgå, at containere returneres tomme, lyder det fra Kalundborg Havn.

Der er dog to forhindringer, som skal ryddes af vejen, hvis Kalundborg Container Terminal skal nå sit mål om en markedsandel på 25 procent, siger havnedirektør i Kalundborg Havn, Bent Rasmussen:

 

- De linjerederier, der accepterer Kalundborg, er NYK Line, ACL, APL, CMA CGM, Cosco, DAL, Evergreen, Hamburg Süd, Hapag-Lloyd og MSC. Men vi mangler stadig nogle af de store, og så er det også meget vigtigt, at vi får et tomdepot, siger havnedirektøren.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com