Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Kapaciteten på Bøjden-Fynshav fordoblet

Søgeord:

16. marts 2015  |  

Læst i alt:

1092 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Rederiet Færgen har indviet den nye AlsFærge, hvilket betyder en række markante forbedringer på ruten.

Der er tale om noget af en ansigtsløftning til den nye AlsFærge, som fredag blev indviet med den første officielle sejltur mellem Bøjden og Fynshav.

 

-Vi opfatter AlsFærgen som et meget konkurrencedygtigt alternativ til vejtransport, og derfor vil vi gerne gøre færgeturen til noget særligt. Det mener vi i høj grad er tilfældet med den nye færge, som er blevet bygget fuldstændigt om og moderniseret med Wi-Fi, nye møbler og flotte opholdssaloner. Her kan gæsterne få et behageligt afbræk fra køreturen uden stress og uden at bruge hverken længere tid eller flere penge på rejsen, siger John Steen-Mikkelsen, adm. direktør i rederiet Færgen.

 

    

Den nye AlsFærge, der lyder navnet M/F Fynshav, har tidligere været benyttet på den nu nedlagte rute mellem Kalundborg og Kolby Kås på Samsø. Siden da har den været udsat for et månedlangt værftsophold med en lang række forbedringer til følge. Udover de nævnte områder har færgens maskineri fået en større overhaling, ligesom der er indrettet en stor dagsalon i området, hvor der tidligere var bar og dansegulv. Ligeledes er færgens shop-område blevet udvidet, ligesom der er indsat nye toiletter og nye saloner til henholdsvis børnefamilier og rejsende med hund.

I 2014 fragtede AlsFærgen 327.903 passagerer og 121.608 biler mellem Bøjden og Fynshav.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com