Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Karen Hækkerup: Cabotage-kontrol prioriteres højt

Søgeord:

18. marts 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2255 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Ved åbningen af Tungvognscenter Øst i Greve i går slog justitsminister Karen Hækkerup (S) fast, at centret – udover at øge trafiksikkerheden – skal have særligt fokus på cabotage:

Ved åbningen af Tungvognscenter Øst i Greve i går slog justitsminister Karen Hækkerup (S) fast, at centret – udover at øge trafiksikkerheden – skal have særligt fokus på cabotage:- Det er noget, vi lægger megen vægt på i regeringen. Ikke bare af sociale grunde men også på grund af vores beskæftigelse og for at sikre fair konkurrence.

 

Tungvognscenter Øst er dermed allerede fra åbningen tiltænkt en central rolle i sikringen af ordnede forhold på transportområdet.

 

- Jeg noterer mig med stor tilfredshed justitsministerens kommentarer om cabotage. Det flugter fuldstændigt med DTLs synspunkter, og det glæder mig, at det så eksplicit slås fast, at det står højt på regeringens dagsorden, siger adm. dir. Erik Østergaard, DTL, der deltog i åbningen.

- Det er jo kun få dage siden, jeg mødtes med ministeren sidst, og vi havde lejlighed til at diskutere en række spørgsmål, herunder trafiksikkerhed, vægtgrænser og cabotage, fortsætter Erik Østergaard.

 

Åbningen af Tungvognscenter Øst havde deltagelse fra dele af vognmandsbranchen.

IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com