Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

København kåret til bedste destination i Østersøen

Søgeord:

15. august 2014  |  

Af Redaktionen

Læst i alt:

2263 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Copenhagen Malmö Port (CMP) løb med sejren i kategorien Best Baltic Port foran St. Petersborg og Helsinki, da vinderne af Bon Voyage Awards 2014 i går blev offentliggjort.

Copenhagen Malmö Port (CMP) løb med sejren i kategorien Best Baltic Port foran St. Petersborg og Helsinki, da vinderne af Bon Voyage Awards 2014 i går blev offentliggjort.Det internationale Bon Voyage Magazine, er en online portal for krydstogtgæster og står bag uddelingen af krydstogtpriser i fire hovedkategorier. Prisen som Best Baltic Port hører under kategorien ”Destinationer”. I samme kategori vandt blandt andre Shanghai og Venedig som bedste destination i henholdsvis Asien og det østlige Middelhav.

 

Juryens bedømmelse af København lægger vægt på byens rekreative havneområder, der blandt andet omgiver Langelinie og Nyhavn. Et godt mix af butikker, boliger og attraktioner byder krydstogtgæsterne velkommen og giver mulighed for at opleve den gode stemning til lyden af bølgerne mod kajen.

-Det er glædeligt at vi har vundet endnu en pris. Det bekræfter at vi ligger i førerposition i Østersøen, men det har selvfølgelig kun kunne lade sig gøre med hjælp fra vores gode samarbejdspartnere, siger Arnt Møller Pedersen, krydstogtchef i Copenhagen Malmö Port.

/mb
IconIcon

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com