Tilmeld dig voresnyhedsbrev

newsletter

Kel-Berg til Kildebrønde

24. februar 2015  |  

Af Claus Warncke

Ny treakslet overføringsanhænger med trevejs tip.

Kildebrønde Transport ApS er en familieejet virksomhed, som Erik Kristiansen åbnede i 1947. I begyndelsen blev der kørt med mælk og koks, men siden fylder gammelt jern og skrot gradvist mere og mere.

I begyndelsen af 1970’erne kommer sønnerne Ove og Bjarne Kristiansen ind i virksomheden og overtager den helt i 1978. De driver den sammen frem til 1999, hvor ægteparret Ove og Lene Kristiansen overtaget den fulde drift af virksomheden frem til i dag. De har i dag 29 enheder, hvor af de 14 er trækkere.

 

Ny model i garagen er denne nye treakslede overføringsanhænger med trevejs tip fra Kel-Berg.

Anhængeren er monteret med pneumatisk nedknækbar træktriangel, BPW-aksler med tromlebremser og BPW-lufftaffjedring. Anhængerens tilladte totalvægt er 24 tons.

Lastas har opbygget anhængeren med langvanger, der er opsvejsede til I-profiler / kasseprofiler i finkornsstål 690 med kraftig forstærkning af tiprør og vridningsstabiliserende forstærkningsplader bagtil og ved tipstemplet. Cirka to tredjedele af anhængerens længde er fremstillet som en trevejs tipramme, tipbar til 49 grader.

 

Anhængeren passer til containere med indvendige og udvendige ruller i 160 og 220 mm. Anhængeren er justerbar til containere i længder fra 7 til 7,5 meter. Der er fire pneumatiske låse monteret på tiprammen, låsbare på den udvendige side af containerrammen.

 

Den nye overføringsanhænger er leveret af Anders Larsen, Lastas i Hedensted.

IconIcon

Søgeord:

Læst i alt:

1893 gange

Læses i øjeblikket af:

1

Til abonnenten

 

Indtast dit brugernavn og adgangskode

Kundeservice

Danske Transport Medier APS
Christiansmindevej 12D
8660 Skanderborg
Tlf: +45 70 250 350
CVR: 17642693

Via mail

 

lf@transporttidende.com